Gratis Training

Laat kwaliteitsklanten voor jou kiezen met de Double Impact Succes Formule©

Ontdek hoe je als coach of expert doorlopend high-quality klanten voor jou laat kiezen. Zonder te schreeuwen en zonder tijdrovende marketing, maar met één makkelijk te volgen formule.

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.
Geen zorg, je gegevens zijn bij ons veilig.

Double Your Brand
“Ik merk nu al dat ik andere mensen aantrek, die meer in lijn liggen met mij”

Is dit jouw realiteit?

Verdubbel je impact

Ben je een vrouwelijke coach die mensen helpt hun leven te transformeren, maar het lukt je maar niet jouw waarde als expert aan klanten over te brengen?

Verdubbel je impact

Ben je een consultant die álles heeft geprobeerd om in beeld te komen bij je doelgroep, maar niemand lijkt je te zien, en je maakt je dagelijks zorgen over waar je de volgende klant vandaan moet halen?

Verdubbel je impact

Ben jij een kennisexpert die gefrustreerd is van de lage tarieven die je nog steeds vraagt, maar je durft ze niet te verhogen omdat je de luxe niet hebt om klanten af te stoten en mis te lopen?

Verdubbel je impact

Ben je een therapeut die de godganse dag bezig is op social media, terwijl het je nauwelijks klanten oplevert?

Verdubbel je impact

Haat je het om in de schijnwerpers te staan en vraag je je af hoe je aan genoeg goed betalende klanten komt zonder schreeuwerige acquisitie en pusherige sales?

Verdubbel je impact

Terwijl je om 20.00hr ’s avonds denkt aan het zeldzame verwenmomentje dat je jezelf deze week had beloofd terwijl de week al bijna voorbij is, of aan de vaste dag per week die met je kinderen had willen besteden (no chance), of aan het vakantiehuisje in het buitenland dat je nog steeds niet hebt kunnen kopen, pak je maar weer gefrustreerd je laptop erbij. Wie weet valt er nog wat te redden deze week.

Als dit je realiteit is, dan raak je vroeg of laat uitgeput.

Is dit wat je wilt voor jezelf?

Waarom niet vanaf nu alles anders doen?

Het enige dat je nodig hebt is één strategisch en makkelijk te implementeren stappenplan om op te vallen als dé go-to person in jouw branche en doorlopend graag betalende kwaliteitsleads aan te trekken

Meer klanten meer vrijheid workshop

Volg direct de gratis training

Volg direct de training Laat high-quality klanten voor jou kiezen met de Double Impact Succes Formule©​ en leer hoe je net als wij binnen een paar maanden de shift kan maken van moeizaam en matig ondernemen naar een bloeiend bedrijf met hoogwaardige klanten.

En dat met maar twee tot drie dagen per week werken, zonder te adverteren en zonder complexe marketing funnels.

Meer klanten meer vrijheid workshop

Volg direct de gratis training

Volg direct de training Laat high-quality klanten voor jou kiezen met de Double Impact Succes Formule©​ en leer hoe je net als wij binnen een paar maanden de shift kan maken van moeizaam en matig ondernemen naar een bloeiend bedrijf, hoogwaardige klanten.

En dat met maar twee tot drie dagen per week werken, zonder te adverteren en zonder complexe marketing funnels.

Heb je het gevoel keihard te werken, maar toch te blijven dobberen zonder verder te komen?
Binnen 60 minuten kan alles voor je veranderen.
Ben je er klaar voor je bedrijf in een stroomversnelling te brengen?

Laat een stroom aan kwaliteitsklanten voor jou kiezen

In deze gratis online videotraining ontdek je

Online branding

De 4 succes-elementen van de Double Impact Succes Formule© waarmee je eenvoudig binnen 12 weken hoogwaardige klanten voor joú laat kiezen en een stabiele inkomstenstroom op gang brengt, zónder opdringerig te zijn of tijd te verspillen aan zinloze marketing.

Online branding

Het geheim waarmee frustraties zoals dagenlang tijd verliezen op social media, doorlopend geld pompen in dure marketingbureaus, 60 uur per week werken voor grillige klanten, en een slinkende bankrekening, verleden tijd worden.

Online branding

Hoe je in een paar stappen transformeert van de ‘zoveelste’ coach of expert in de massa, naar dé go-to person voor de mensen die jij het liefste helpt, waardoor jouw droomklanten in de rij zullen staan om te betalen voor jouw expertise, zelfs als geen hond jou nog kent of als je van nature introvert of onzeker bent.

Online branding

Echte case studies en echte resultaten van coaches en andere kennisexperts die de Double Impact Succes Formule© hebben toegepast. Zodat je zeker weet dat het systeem dat we jou in deze training laten zien, realistisch en hanteerbaar is voor elke kennisonderneemster de gewenste resultaten oplevert.

Online branding

Dé stap-voor-stap positioneringsmethode om als coach, consultant, trainer, therapeut of expert kwaliteitsleads aan te trekken en hen op een natuurlijke manier te transformeren naar klanten, zonder koude acquisitie.

Online branding

De 3 meest-voorkomende valkuilen van kennisondernemers die zich willen onderscheiden en de juiste doelgroep willen aanspreken. Je ontdekt ook de reden waarom dat wat je al hebt geprobeerd op het gebied van zichtbaarheid, marketing of sales, niets oplevert (of alles juist moeilijker heeft gemaakt).

Aan het eind van deze gratis training heb je alles in handen om binnen 12 weken door te breken naar een nieuwe realiteit voor je bedrijf en je droomleven.

Voor wie is deze training ideaal?

Deze intensieve 60-minuten training is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze vrouwelijke kennisondernemers die

Verdubbel je impact

het belangrijk vinden authentiek, integer en van betekenis te zijn

Verdubbel je impact

die gesteld zijn op persoonlijke connecties

Verdubbel je impact

die serieus willen professionaliseren en willen groeien naar een nieuw level

Verdubbel je impact

die niet kunnen wachten om uit de vicieuze cirkel van onzichtbaarheid te breken

Verdubbel je impact

die nú de elementaire stappen willen ontdekken naar hoogwaardige klanten, meer omzet en meer vrijheid

Voor wie is de workshop Meer klanten ideaal

Verdubbel net als ons je vrijheid

Meer klanten meer vrijheid

Wij zijn Natalie Rosien en Nadine Rosien, zussen (yep, tweeling). Samen hebben we zo’n 13 jaar ervaring in online branding & marketing en 20 jaar in project & sales management. Sinds 2019 zijn we oprichters en CEO’s van Double Your Brand, en sinds 2021 gespecialiseerd in merk & bedrijfsstrategie voor vrouwelijke coaches en kennisondernemers.

We helpen je om jezelf krachtig over te brengen als expert bij de juiste doelgroep, en om op een menselijke en persoonlijke manier een constante stroom aan kwaliteitsleads, klanten en inkomsten te genereren.

Sinds april 2023 leven we onze droom in het buitenland: we wonen en werken in het tropische Santa Cruz, Bolivia, en combineren een halve week werken en een halve week lokaal onbetaald vrijwilligerswerk met elkaar. Dat is hoe wij het liefste verschil maken in de wereld, voor ondernemers zoals jij en voor de mensen om ons heen.

Meer klanten meer vrijheid

Dit zeggen onderneemsters die wij hebben geholpen

Testimonials Double Impact Succes Formule

Dit zeggen onderneemsters die wij hebben geholpen

Testimonials Double Impact Succes Formule
Testimonials Double Impact Succes Formule