Verdubbel je impact

Maak kans op een gratis Impact-sessie

In 45 minuten de weg geplaveid naar een lekker lopend bedrijf op jouw voorwaarden

Verdubbel je impact

Hey bevlogen vakvrouw,
ben je klaar je impact te verdubbelen?

Wat gaaf dat je benieuwd bent naar de gratis Impact-sessie!

Dat betekent dat je lekker gemotiveerd verder te komen met je bedrijf. Het betekent ook dat je nog niet helemaal bent waar je wil zijn, anders heb je de Impact-sessie niet nodig natuurlijk.

Laten we even duidelijk zijn: Wij twijfelen geen seconde dat je alles in huis hebt om jouw doelen te bereiken. Je potentieel kan er alleen maar nóg beter uit komen. En dat gaat je ook lukken.

Tijdens de gratis Impact-sessie laten we je zien aan welke knoppen je in jouw situatie kunt draaien, om tot die bloeiende toekomstbestendige business te komen die je voor ogen hebt.

Klaar voor de start?

Double Your Brand

Voor wie is de gratis Impact-sessie bedoeld?

De gratis Impact-sessie is alleen voor kennisonderneemsters en dienstverleensters die nu écht willen doorpakken.

We vinden het super belangrijk dat jij met plezier onderneemt: dat je in je volle kracht staat, klanten helpt die echt bij jou passen en dat jouw eigen bedrijf het je mogelijk maakt je leven te leiden zoals je dat wil. Daarom vegen we met liefde ruimte vrij in onze agenda om jou daarin te steunen.

Als jij toe bent aan groei of aan verandering en je jouw impact als mens én als merk wil verdubbelen, dan is de gratis Impact-sessie ideaal voor jou.

Dit vinden ze van onze hulp

Dit krijg je met een Impact-sessie

45 minuten gratis expertise, helemaal voor jou

Deze sessie is er echt op gericht jou verder te helpen. We nemen je bedrijf onder de loep en geven je direct toepasbare tips om verder te komen.

In de Impact-sessie kijken we samen naar:

Double Your Brand

Waar je naar toe wilt met je bedrijf

Zonder doel is er geen focus. We bespreken samen wat je het liefst op korte en lange termijn wil bereiken, zodat we een duidelijke en haalbare route voor je kunnen uitstippelen.

Double Your Brand

Jouw uitdagingen en kansen om dat te bereiken

Je hebt zeker weten meer in huis dan er nu uitkomt, maar je merkt dat je ergens op vastloopt. We achterhalen waar de schoen precies wringt en waar je kansen liggen.

Double Your Brand

Wat jouw eerste stap naar verandering is

Elk bedrijf is anders, zo ook jouw uitdagingen. Daarom krijg je van ons maatwerk advies over de eerste stap die je in jouw situatie moet zetten voor echte verandering.

Double Your Brand

Of en hoe we je nog verder kunnen helpen

Misschien merken we dat de hulp die we aan onze klanten geven, precies is wat jij nodig hebt. Alléén als we dat zeker weten, en alléén als jij je daarbij goed voelt, vertellen we je hoe we jou verder kunnen helpen.
Het verplicht je tot niks, je bent volledig vrij.

Na afloop van de sessie krijg je 10 direct toepasbare tips waarmee je meteen verschil maakt als ondernemer en als merk. Hoe mooi is dat?

Double Your Brand
Verdubbel je Impact

Hi! Wij zijn Nadine en Natalie.

Als merk & business strategen helpen wij jou om dankzij een krachtig merk en aanbod op te vallen bij je droomklanten en ze met een persoonlijke content & sales strategie aan te trekken als bijtjes tot bloemen.

Verdubbel je Impact

Vraag hier jouw gratis Impact-sessie aan

Super tof dat je gebruik wil maken van één van onze gratis Impact-sessies!

Elke maand selecteren we hiervoor drie gemotiveerde onderneemsters. We geven deze waardevolle sessies het liefste aan onderneemsters die echt gecommitteerd zijn om serieuze stappen te zetten.

Daarom hebben we vast wat vragen voor je die ons gaan helpen een beter beeld van jou en je doelen met je bedrijf te krijgen.

Vul je naam en e-mailadres in om naar het vragenformulier te gaan. Beantwoord de vragen om kans te maken op een Impact-sessie.

Binnen 48 uur nadat je het vragenformulier hebt verstuurd, laten we je weten of je geselecteerd bent. Je kunt een e-mail verwachten van dit adres: info@doubleyourbrand.nl. Hou je mailbox in de gaten (ook je spambox, voor de zekerheid).

Succes en tot snel!

Je gegevens zijn veilig, zoals omschreven in ons privacybeleid. Je krijgt ook af en toe gratis tips en inspiratie in je mailbox, om meer uit je onderneming te halen. Je kunt je hiervoor afmelden wanneer je maar wilt.

Wat anderen over ons zeggen:

Double Your Brand

Wat anderen over ons zeggen:

Double Your Brand