Verdubbel je impact

Double Impact Succes Formule©

Hét high impact Positioneringsprogramma waarmee je binnen 12 weken hoogwaardige klanten voor jou laat kiezen
(zonder opdringerige en ingewikkelde marketing)

Verdubbel je impact

Double Impact Succes Formule©

Hét high impact Positioneringsprogramma waarmee je binnen 12 weken hoogwaardige klanten voor jou laat kiezen (zonder opdringerige en ingewikkelde marketing)

Verdubbel je impact
“Ik ben nu al dankbaar dat ik met jullie in zee ben gegaan!”

Welkom!

De Double Impact Succes Formule© is er speciaal voor vrouwelijke coaches en kennisexperts die snakken naar meer, goed betalende klanten en naar meer vrijheid.

Door deze Formule te implementeren in je bedrijf, ga je in 12 weken tijd met een vlijmscherpe positionering, een onweerstaanbaar high-value aanbod en persoonlijke, organische marketing doorlopend hoogwaardige leads en klanten aantrekken.

En dit doe je zonder ook maar één seconde het gevoel te hebben dat je jezelf aan mensen opdringt, zonder uren per dag op social media door te brengen en zonder geld te verliezen aan advertenties die toch niet werken.

Verdubbel je Impact

Ben jij een kennisexpert of coach…

Die voor je klanten het grootste verschil ter wereld kan maken
Maar het lukt je maar niet dat over te brengen, waardoor je klanten ergens anders heen gaan

Die wakker ligt van de stress over waar je nu weer nieuwe klanten vandaan moet halen

Die als een berg opziet tegen pitchen, netwerkgesprekken of het voeren salesgesprekken
Omdat dat hardnekkige stemmetje in je hoofd blijft fluisteren ‘wie ben ik dat ze voor mij zouden gaan’

Die ambitieus is, serieus wil doorgroeien en gezien wil worden als dé go-to person
Maar alleen mensen aanspreekt die haar niet kunnen betalen of voor een duppie op de eerste rij willen

En dus geen hogere tarieven durft te vragen omdat ze bang is klanten weg te jagen

Wiens dagen gevuld zijn met tijdrovende social media en klussen die meer tijd kosten dan je betaald krijgt
Maar niet met afspraken met nieuwe hoogwaardige leads of trajecten met goed betalende klanten

En die ondertussen nauwelijks toekomt aan zichzelf, haar gezin of leuke dingen doen?

Verdubbel je Impact

Stop met ploeteren en rondjes zwemmen!

Breng jouw stroom aan kwaliteitsleads en klanten op gang
met behulp van de Double Impact Succes Formule©

Verdubbel je Impact

Stop met ploeteren en rondjes zwemmen!

Breng jouw stroom aan kwaliteitsleads en klanten op gang
met behulp van de Double Impact Succes Formule©

Wat als je dit voor elkaar hebt!

Double Your Brand

Droomklanten

Je werkt alleen met fijne klanten, die zonder aarzeling betalen wat je waard bent. Ondernemen is een plezier geworden in plaats van een frustratie.

Double Your Brand

Stabiele inkomsten

Je haalt elke maand je gewenste omzetdoel en je bent af van stress en zorgen om geld. Je hebt ruim budget voor je eigen ontwikkeling, om werk uit te besteden en voor je toekomst.

Double Your Brand

Vrijheid

Eindelijk kun je je eigen dag bepalen. Je hebt meer tijd voor jezelf, je gezin en leuke dingen doen. Je werkt op je eigen voorwaarden en haalt meer kwaliteit uit je leven.

Double Your Brand

Zelfvertrouwen

Je voelt je zelfverzekerd. Je durft jezelf naar buiten te brengen, te staan voor je waarde, en te praten over je aanbod en je tarieven. Je voelt je zelfs comfortabel bij salesgesprekken.

Double Your Brand

Naamsbekendheid

Nu je jezelf scherp hebt gepositioneerd en consistent zichtbaar bent, val je op als dé expert en trek je met een onweerstaanbare boodschap en uitstraling continu kwaliteitsleads aan.

Double Your Brand

Structuur

Je hebt rust in je hoofd dankzij de duidelijke focus en de effectieve aanpak die jou steeds nieuwe leads en klanten brengt. Tijdverspilling en giswerk zijn voorgoed voorbij.

Double Impact Succes Formule

Dit ervaren onze klanten met de Double Impact Succes Formule©

Double Impact Succes Formule ervaringen
Double Impact Succes Formule ervaringen
Double Impact Succes Formule ervaringen klanten

Dit ben jij ten voeten uit:

Je bent klaar met flierefluiten en maar wat aanklooien.

Je bent geen starter meer. Je hebt zeker al een jaar geleden je onderneming gestart. Je bent een ambitieuze vrouw met ambitieuze plannen. Je wil groeien naar een high-ticket aanbod voor klanten met meer budget en je kan niet wachten dat te realiseren.

Maar je mist nog naamsbekendheid, waardoor deze high-end klanten jou nog niet herkennen als dé persoon die zij nodig hebben.

Je wil jezelf krachtig kunnen overbrengen en jezelf als expert in de markt zetten bij de juiste doelgroep, zodat je doorlopend hoogwaardige leads en klanten gaat aantrekken.

Maar je wil niet afhankelijk zijn van dure, altijd doorlopende advertentiecampagnes of van complexe sales funnels. Techniek is niet aan jou besteed en je geeft je budget liever uit aan iets anders dan een marketingbureau dat toch niks anders doet dan zinloze rapportjes sturen.

Je wil gewoon een methode waarmee je bij jezelf kunt blijven en waarmee je zonder te schreeuwen maar met natuurlijke autoriteit in het oog springt.

Een hanteerbaar betrouwbaar systeem dat je altijd met vertrouwen kan volgen. En dat je zonder omslachtige marketing continu nieuwe kwaliteit leads en klanten bezorgt.

Leer ons kennen

Nadine Double Impact Succes Formule

Dit is Nadine

Sinds 2019 mede-oprichter en
mede-eigenaar van Double Your Brand®
Sinds 2021 merk & bedrijfsstrateeg voor vrouwelijke kennisexperts

Natalie Double Impact Succes Formule

Dit is Natalie

Sinds 2019 mede-oprichter en mede-eigenaar van Double Your Brand®
Sinds 2021 merk & bedrijfsstrateeg voor vrouwelijke kennisexperts

Droomleven in het buitenland
dankzij de Double Impact Succes Formule©

Na een paar jaar ploeteren en investeren in de juiste expertise ontwikkelden we één eenvoudige strategische aanpak die alle andere overbodig maakt. Toen we die aanpak, die we nu de Double Impact Succes Formule© noemen, begonnen toe te passen, veranderde alles. We verdubbelden binnen een paar maanden meerdere keren onze omzet, en binnen een jaar realiseerden we ons droomleven in het buitenland.

Sinds april 2023 wonen en werken we in het tropische Santa Cruz, Bolivia. We maken onze omzet met maximaal 2 tot 3 dagen werk per week. Daarmee financieren we ons leven en ook het onbetaalde vrijwilligerswerk dat we de rest van de week voor lokale mensen doen. Dat is hoe wij het liefste kwaliteit geven aan ons leven.

Maak kennis met het high impact Positioneringsprogramma

Double Impact Succes Formule©

De Double Impact Succes Formule© is dé strategische stap-voor-stap positioneringsmethode waarmee elke coach, consultant, trainer, therapeut, marketingspecialist of andere kennisexpert in 12 weken haar agenda kan vullen met hoogwaardige leads en klanten, zonder ‘verkoperig’ te zijn, koude acquisitie te moeten plegen of voortdurend geld te pompen in dure advertenties.

Tijdens de 12 weken van het programma implementeer je de onderdelen van de formule die voor het behalen van jouw doel het belangrijkst zijn, direct onder onze persoonlijke begeleiding in je bedrijf. Zo breng je in de kortst mogelijke tijd jouw stroom aan leads en klanten op gang.

Doordat je met behulp van deze Formule al het ingewikkelde omslachtige marketinggedoe achterwege laat dat jou nu juist vertraagt, kun je full focus vooruit en snel resultaten boeken.

Je authenticiteit en een menselijke persoonlijke benadering zijn jouw krachtigste strategische instrumenten in de Double Impact Succes Formule, dus je zal jezelf nooit verloochenen of oncomfortabel voelen.

Double Impact Succes Formule

Je route naar onweerstaanbare positionering en impact

De Double Impact Succes Formule is opgebouwd uit 4 hoofdelementen die jou stap voor stap leiden naar het bereiken van je doel.

1 – Maak je aanbod onweerstaanbaar

Je gaat je ideale klanten tot op het bot leren kennen, totdat je helemaal hebt doorgrond wat voor aanbod zij onmogelijk kunnen afslaan. Dan gaan we jouw aanbod onweerstaanbaar maken, al is je tarief verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. En we leren je om op zo’n manier over jouw aanbod te praten, dat je ideale klanten niet kunnen wachten met je aan de slag te gaan.

2 – Maak jezelf onweerstaanbaar

Terwijl je de beste versie van jezelf ontdekt en omarmt, groeit je zelfvertrouwen en wordt je merkidentiteit steeds scherper. We helpen je om jezelf sterk en onderscheidend over te brengen als expert, je meerwaarde te laten opvallen en jouw klanten alle vertrouwen in je laten krijgen door de autoriteit die je inmiddels van nature uitstraalt.

3 – Ontketen een stroom aan nieuwe leads

Je neemt een contentstrategie met laserfocus in gebruik waarin mee je simpel, gestructureerd en doelgericht opvalt bij het juiste publiek en kwaliteitsvolgers verandert in leads. En natuurlijk leren we je onze beproefde strategische aanpak om persoonlijk met nieuwe hoogwaardige leads in contact te komen en ze bij jou aan tafel te krijgen, zonder opdringerig over te komen.

4 – Transformeer je leads naar klanten

Doorlopend nieuwe leads genereren betekent ook doorlopend salesgesprekken voeren. En daar zie je hierna nooit meer tegenop. Want je gaat leren ontspannen, persoonlijke gesprekken te voeren die je gesprekspartner eerder ervaart als waardevolle coaching dan als een verkoopgesprek. Waardoor die ‘ja’ vanzelf komt, zonder dat je ook maar een seconde hoeft te overtuigen of te pushen.

Na 12 weken…

Ben je begonnen aan je nieuwe leven met voorspelbare stabiele inkomsten uit een voortdurende stroom goed betalende klanten, terwijl je vol vertrouwen en op je eigen voorwaarden onderneemt.

Verdubbel je impact

De route naar onweerstaanbare positionering en impact

De Double Impact Succes Formule is opgebouwd uit 4 hoofdelementen die jou stap voor stap leiden naar het bereiken van je doel.

1 – Maak je aanbod onweerstaanbaar

Je gaat je ideale klanten tot op het bot leren kennen, totdat je helemaal hebt doorgrond wat voor aanbod zij onmogelijk kunnen afslaan. Dan gaan we jouw aanbod onweerstaanbaar maken, al is je tarief verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. En we leren je om op zo’n manier over jouw aanbod te praten, dat je ideale klanten niet kunnen wachten met je aan de slag te gaan.

2 – Maak jezelf onweerstaanbaar

Terwijl je de beste versie van jezelf ontdekt en omarmt, groeit je zelfvertrouwen en wordt je merkidentiteit steeds scherper. We helpen je om jezelf sterk en onderscheidend over te brengen als expert, je meerwaarde te laten opvallen en jouw klanten alle vertrouwen in je laten krijgen door de autoriteit die je inmiddels van nature uitstraalt.

3 – Ontketen een stroom aan nieuwe leads

Je neemt een contentstrategie met laserfocus in gebruik waarin mee je simpel, gestructureerd en doelgericht opvalt bij het juiste publiek en kwaliteitsvolgers verandert in leads. En natuurlijk leren we je onze beproefde strategische aanpak om persoonlijk met nieuwe hoogwaardige leads in contact te komen en ze bij jou aan tafel te krijgen, zonder opdringerig over te komen.

4 – Transformeer je leads naar klanten

Doorlopend nieuwe leads genereren betekent ook doorlopend salesgesprekken voeren. En daar zie je hierna nooit meer tegenop. Want je gaat leren ontspannen, persoonlijke gesprekken te voeren die je gesprekspartner eerder ervaart als waardevolle coaching dan als een verkoopgesprek. Waardoor die ‘ja’ vanzelf komt, zonder dat je ook maar een seconde hoeft te overtuigen of te pushen.

Na 12 weken…

Ben je begonnen aan je nieuwe leven met voorspelbare stabiele inkomsten uit een voortdurende stroom goed betalende klanten, terwijl je vol vertrouwen en op je eigen voorwaarden onderneemt.

Verdubbel je impact

Case studies: Succes met de Double Impact Succes Formule©

Olivia, diëtiste met jaren ervaring in haar vak

Wens – Wilde meer naamsbekendheid en klanten met hoger budget

Uitdaging – Vond het lastig ideale klanten aan te spreken en hogere tarieven te vragen

“Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen, wat zeg of schrijf je wel en juist niet, zodat ze niet naar een ander gaan.” “Ik was wel van plan mijn prijzen te verhogen maar ik durfde het gewoon niet.”

Toen ze de Double Impact Succes Formule© ging implementeren

De ene JA na de andere tijdens verkoopgesprekken en op offertes. Tarieven flink verhoogd en met succes haar duurdere trajecten verkocht, zelfs al tijdens het programma.

“Ik heb voor eerst mijn traject voor 2000 euro verkocht!! Tijdens een klantgesprek, dacht ik ineens: ** it, ik doe het gewoon nu meteen. En de klant ging ervoor!”

Anneke, programmamanager en consultant

Wens – Meer inkomsten via eigen bedrijf en minder hard werken

Uitdaging – Had nog geen duidelijk omlijnd aanbod, vond het moeilijk de waarde van haar diensten over te brengen en passende tarieven te vragen. Vond marketing lastige materie en zag op tegen acquisitie.

“Ik wéét hoe waardevol het is wat ik doe, want elk bedrijf waar ik gedetacheerd ben draagt me op handen. Maar ondertussen lukt het me niet om op eigen kracht nieuwe klanten te vinden”.

Twijfel – Had al meerdere cursussen gevolgd, moest ze nóg een programma gaan doen? Leert ze nog iets nieuws of wordt het weggegooid geld?

Ging Double Impact Succes Formule© implementeren

“Ik schrik er bijna van: ik ben nét begonnen de Double Impact Succes Formule© te implementeren en ik word nu al opgemerkt en benaderd door interessante partijen. Wat ben ik blij dat ik ervoor ben gegaan en wat heb ik er veel uitgehaald! Het was absoluut de investering waard en ik zou elke coach en consultant aanraden dit programma te doen.”

Wat er nodig is voor een succesvol bedrijf

Wist je dat ruim de helft van de starters binnen 5 jaar weer stopt? En dat vier van de vijf zelfstandig ondernemers als coaches en therapeuten zijn? Maar de waarheid is:

Elke kennisonderneemster, elke coach of consultant kán een high-value aanbod verkopen en kán daar genoeg graag betalende klanten voor vinden, mits je het juiste systeem toepast.

Veel onderneemsters hopen er te komen door zelf hun plan te trekken: “Ik ben van de flow, klanten komen vanzelf naar me toe als ze een goed gevoel bij me hebben.” “Het heeft gewoon tijd nodig, strakjes komt het vast goed met van mond-tot-mond reclame.”

Maar de realiteit is: dat levert niets op. Niets is méér funest dan zelf blijven proberen in de hoop dat het goed komt.

Wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijf is het juiste systeem om te volgen. Zodat je weet wat je moet doen om een grote hoeveelheid kwaliteitsleads en klanten te trekken dankzij een consistente vlijmscherpe positionering.

Het maakt niet uit of je wel of niet van nature zelfverzekerd bent, of je wel of niet technisch aangelegd bent en of je wel of niet creatief bent. Met het juiste systeem lukt het jou ook.

Dit kan je van het 12 weken durende
Double Impact Succes Formule© programma verwachten

Tijdens dit programma nemen we jou van begin tot eind bij de hand om stapje voor stapje de Double Impact Succes Formule in je bedrijf te implementeren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest een nieuwe strategie in gebruik te nemen.

We laten je onderweg precies zien wat je wanneer doet om eenvoudig en snel de beste resultaten te boeken en we helpen je bij het uitvoeren van elke stap. Zo hoef je op geen enkel moment alsnog zelf het wiel uit te vinden en kun je steeds vol vertrouwen door met de volgende stap.

Dit krijg je

Uitgebreide 1-1 Kick-off sessie met actieplan

Tijdens de kick-off sessie maken we een op maat gemaakt strategisch actieplan voor je, als roadmap voor de komende twaalf weken. We bepalen waar je als eerste mee aan de slag gaat en welke actie daarna komt. Zo zet je van week tot week gegarandeerd de juiste stappen, behoud je structuur en raak je niet overweldigd, terwijl je bijna zonder het te merken in razend tempo resultaten boekt.

Continue persoonlijke begeleiding en tweewekelijkse 1-op-1 Sessies

Tijdens jouw 12 weken traject is óf Nadine óf Natalie jouw vaste strategisch mentor die voortdurend naast je staat. Elke twee weken heb je een 1-op-1 sessie van een uur met haar. Zij leidt je stap voor stap door het hele proces en helpt je om alles wat je leert te vertalen naar de praktijk van je eigen bedrijf. Waar nodig stuurt ze je bij, zonder dat je je beperkt gaat voelen in je ondernemersvrijheid.

Directe implementatie met de juiste training en tools

Naast de 1-op-1 begeleiding ga je ook elke week aan de slag met speciaal voor jou geselecteerde lessen uit onze Double Impact Succes Formule© Academy. Je krijgt daarbij een toolbox met alle hulpmiddelen die je maar nodig hebt om wat je leert direct in praktijk om te zetten. Hiermee implementeer je al vanaf dag 1 de Double Impact Succes Formule© in jouw bedrijf. Je zult versteld staan van hoe jij en je bedrijf elke week groeien!

24/7 Onbeperkte toegang tot ons via WhatsApp support

Even je gedachtenspinsels delen, vastlopers tackelen of antwoord op prangende vragen krijgen? Gewoon even appen! Je kunt doorlopend bij ons terecht met vragen tussendoor. Zo hoef je nooit lang te wachten op antwoord en kun je lekker de vaart erin houden.

Doorlopende accountability

We checken doorlopend bij je in om te kijken hoe het met je gaat, helpen je waar nodig over een obstakel heen en zorgen dat je toegerust en enthousiast verder kunt. Zo blijf je gemotiveerd en gefocust de juiste dingen doen om je doelen te bereiken.

Levenslang toegang tot complete Academy

Na het programma houd je onbeperkt toegang tot alle 50+ lessen én de complete toolbox in de Double Impact Succes Formule© Academy. Zo kun je alles nog eens op je eigen tempo volgen en blijf je moeiteloos week in week uit, jaar in jaar uit, verder groeien. Natuurlijk blijf je ook profiteren van de diverse exclusieve bonustrainingen.

3 Exclusieve extra modulen met 10 bonuslessen

Speciaal bij dit programma dat uit 10 modulen bestaat, krijg je nog eens 3 extra exclusieve bonusmodulen waarmee je nóg meer uit de Double Impact Succes Formule haalt en je nóg meer kostbare tijd bespaart terwijl je al heerlijk profiteert van de vruchten die je nieuwe strategie al afwerpt.

Jouw resultaat

Aan het eind van het programma heb je de Double Impact Succes Formule© in gebruik genomen en vult je agenda zich als vanzelf met steeds nieuwe lead gesprekken en klanten, zonder het gevoel dat je aan het verkopen bent.

Met onze continue begeleiding en de directe implementatie is dit 12 weken-programma dé gamechanger voor elke bevlogen onderneemster die nú haar bedrijf naar een hoger niveau wil brengen.

Wat anderen met de Double Impact Succes Formule©​ bereikten

Tessa, personal trainer

Wens – Was personal trainer in loondienst en daarnaast voor zich zelf begonnen, maar dat was nog ‘voor erbij’. Droomde ervan haar eigen studio op te zetten.

Uitdaging – Wist niet hoe dit strategisch aan te pakken

“Ik heb geen idee hoe ik mijn nieuwe studio in de markt moet zetten zonder mijn ziel te verkopen”.

Ging Double Impact Succes Formule© implementeren

Heeft succesvol haar studio opgezet en uitgebreid met een waardevoller aanbod en eigen label.

“Dit programma legt de basis voor de rest van je bestaan als ondernemer. Als je dit programma hebt gedaan hoef je niets anders meer te doen.”

Wendeline, transformatie coach

Wens – Groeien als onderneemster, meer klanten

Uitdaging – Had het gevoel maar wat te doen

“Ik bleef maar rondjes zwemmen. Ik ben coach, geen ondernemer”.

Ging Double Impact Succes Formule© implementeren

Kreeg nog voordat ze klaar was met het programma haar eerste waardevolle leads en verkocht binnen 12 weken haar vernieuwde high-end aanbod.

“Ik heb vandaag, binnen 3 maanden, voor het eerst mijn aangescherpte high-ticket aanbod verkocht! Ik had mijn nieuwe positionering op mijn website verwerkt en het resoneerde bij die vrouw zo goed dat ze moest ervan huilen! En in ons telefoongesprek zegt ze ‘Ja hoor, ik betaal meteen, stuur maar een Tikkie voor €2.222.’ Nou…. Ik ben er helemaal stil van.”

De Double Impact Succes Formule©
werkt het best voor jou als je…

de ‘waar een wil is, is een weg’ mentaliteit hebt, houdt van doorpakken en besluiten durft te nemen

nú vaart wil maken met een waardevol aanbod waarmee je snel grote resultaten boekt

ambitieus durft te zijn en besloten hebt de komende 12 weken te focussen op intensieve groei

gecommitteerd bent om je de komende 12 weken in te spannen voor jouw groei en voldoende tijd voor vrij te maken voor dit programma (4 tot 8 uur per week)

geen zin meer hebt in het volgende theoretische plan dat zonder uitvoer verdwijnt in je la, maar jouw maatwerk strategie direct wil vertalen naar je eigen praktijk

op zoek bent naar een framework dat jou de juiste structuur en richting in je activiteiten geeft, zodat je zeker weet dat je inspanningen lonen

constructievere hulp zoekt dan een meelevende “life is like a cookie” coach

Onze Formule is niet voor jou geschikt als je…

enkel en alleen op zoek bent naar empowerment, een sparbuddy of een mindset coach. Dit is allemaal onderdeel van het programma, maar de strategische aanpak is leidend. De empowerment en mindset begeleiding die je krijgt, is er om je te helpen je nieuwe strategie te durven omarmen en uitvoeren.

als je liefst alleen op gevoel of intuïtie werkt en met de flow mee wil wanneer die lekker voelt. Volg je liever alleen je gevoel, dan zal je waarschijnlijk minder gemotiveerd zijn onze strategische methode van begin tot eind te volgen en zal je minder snel of minder grote resultaten behalen.

op zoek bent naar een systeem voor geautomatiseerd en ‘passief’ inkomen. In onze Formule is een betekenisvolle relatie met je leads en klanten een sleutelfactor, iets dat je niet bereikt als je je enkel op geautomatiseerde marketing verlaat.

Als strategisch coach kunnen we enkel het allerbeste in jou naar boven halen wanneer wij vierkant achter jouw diensten staan. Met sommige diensten voelen wij geen match. Wil je bijvoorbeeld een aanbod in de markt zetten waarbij spirituele behandelmethoden zoals reiki, human design, hypnotherapie, astrologie, magie of soortgelijke methoden een grote rol spelen, dan passen we niet bij elkaar.

Zeker weten of alles wat je nodig hebt in het programma zit?

1 – Maak je aanbod onweerstaanbaar

Module 1 – Je kern en kracht

Je had nog nooit zo helder wie je bent en waar jouw kracht ligt. Als je dacht dat je niet uniek was, dan weet je na deze module wel beter.

Module 2 – Je ideale klant

Na deze module ken je je ideale klant tot op het bot. Geloof ons, deze module is allesbepalend voor een onweerstaanbaar aanbod, converterende content en dikke ja’s tijdens gesprekken. Kortom, het hele slagen van je bedrijf.

Module 3 – Onweerstaanbaar aanbod

Na deze module heb je een high-ticket aanbod met bijbehorende waardepropositie gecreëerd dat je op het lijf geschreven staat en waarmee je je droomklanten aantrekt als honing.

2 – Maak jezelf onweerstaanbaar

Module 4 – Je merkidentiteit

Na deze module heb je de vertaalslag gemaakt naar je merkidentiteit en is je boodschap op elke plek in jouw communicatie zo helder als kristal.

Module 5 - Je uitstraling

Your vibe attracts your tribe! Nu je merkidentiteit staat, ga je er een feest van herkenning van maken voor je ideale klant. Na deze module heb je de uitstraling te pakken die past bij je merk en uniek is voor jou. Alle zichtbare én niet-zichtbare (maar wel merkbare!) onderdelen van je branding vallen nu op zijn plek.

Module 6 - Positionering

Tijd om jezelf de expert status aan te meten en je te positioneren als autoriteit op de markt op jouw vakgebied. Maar wat als je je nog helemaal niet zover voelt? Geen zorgen, je zal zien dat je er allang bent.

3 – Ontketen een stroom aan nieuwe leads

Module 7 - Leads creëren met social selling

Na deze module lukt het je keer op keer om nieuwe leads enthousiast met je in gesprek te laten gaan, zonder ongemakkelijke koude acquisitie of het gevoel dat je je aan ze hebt opgedrongen.

Module 8 - Leads aantrekken met content

Ga er maar goed voor zitten, want na deze module is je content strategie nog nooit zo doeltreffend geweest. Voortaan deel je in maar twee paar uurtjes per week aantrekkelijke content waarmee je continu nieuwe leads aan tafel krijgt.

4 – Transformeer je leads naar klanten

Module 9 - De juiste sales mindset

Na deze module heb je de sales mindset aangenomen waarmee je als mensgerichte expert of coach comfortabel en ontspannen over je aanbod praat.

Module 10 - Sluit sales met verkoopgesprekken

Het is tijd om je leads te converteren tot klanten! In jouw gesprekken nieuwe stijl mag je alle ongemakkelijke sales tijger clichés negeren. Je zal zien hoe makkelijk het is om op een natuurlijke manier tot een JA te komen van enthousiaste, goed betalende klanten, zonder te ‘verkopen’ of te pushen.

Exclusieve bonusmodulen bij dit programma

Creëer content in een flits met uren tijdsbesparing

Ben je bang dat aantrekkelijke content maken en delen veel tijd gaat opslokken? Dan kan je meteen rustig ademhalen, want in deze bonusmodule met 4 lessen geven we je letterlijk álle know how in handen om in een split second killer content in jouw huisstijl te ontwerpen, te schrijven en te delen, allemaal in lijn met de content strategie die je tijdens het programma in gebruik neemt.

Maak van bezoekers klanten met een converterende website

Vind je van jezelf dat je niet zo goed kan schrijven maar wil je geen je geld steken in een dure tekstschrijver? Met deze bonusmodule is je probleem direct opgelost. Je krijgt 4 bonuslessen die je stap voor stap helpen je websiteteksten converterend op te bouwen.
En je krijgt 3 teksttemplates met voorbeeldteksten, zodat je in no time de drie belangrijkste pagina’s op je website (je homepage, je over mij pagina en je salespagina) een upgrade geeft en ze voortaan je websitebezoekers helpen te converteren. Deze bonusmodule is gamechanging voor je website!

Schaal op met een strategische salesfunnel

Deze extra module met 2 lessen is perfect wanneer je na het programma je basis op orde hebt en nóg verder wil opschalen zonder veel handmatig werk. Je leert een effectieve salesfunnel op te bouwen en je leert nieuw publiek aan te trekken met de magische combinatie van een weggever en e-mailmarketing. De 6 sjablonen en praktijkvoorbeelden helpen je direct een strategische start te maken.

Dit leverde de Double Impact Succes Formule©​ anderen op

Virtual Assistant

Wens – Wilde af van het uitvoerende werk en voortaan met een coaching aanbod webshopeigenaren naar een succesvolle webshop begeleiden

Uitdaging – Onzeker van zichzelf, wist niet goed hoe ze zichzelf met haar nieuwe aanbod in de markt moest zetten.

Ging Double Impact Succes Formule© implementeren

Een paar weken later had ze al haar eerste nieuwe groepstraject verkocht, zonder te forceren met een sales gesprek

“Ik had vanochtend mijn eerste call, ging echt super goed! Aan het eind van de call vroeg ik of ze nog een vraag voor mij had. ‘Hoe gaan we nu verder?’ vroeg ze. Ik was verbaasd, hoe bedoel je dat. ‘Nou, wanneer ga je dat groepstraject starten, want dan wil ik meedoen!’“

Juridisch adviseur

Wens – Wilde met een onderscheidend aanbod meer naamsbekendheid opbouwen en stoppen met avonden en weekenden werken voor genoeg omzet

Uitdaging – Zoekende in het bepalen van haar strategie

Ging Double Impact Succes Formule© implementeren

“Het programma heeft me echt geholpen stappen te zetten, die niet alleen gericht zijn op mijn bedrijf, maar ook op mijzelf. Nu weet ik precies wat ik wel wil en wat ik niet wil.

Ik werkte altijd 60 uur, maar dat wordt vanaf volgend jaar 30 uur. Ik heb nu een aanbod dat daarbij past, en binnenkort ga ik mijn tarieven verdubbelen. Ik weet nu wat ik waard ben, en daarin ben ik zelfverzekerd.“

Tijdelijk extra lage investering tijdens de zomermaanden

De investering voor meedoen aan het Double Impact Succes Formule© Stroomversnelling Programma is deze zomer niet 3500 maar slechts 2997 euro (of drie termijnen van 1050 euro).

Profiteer ervan door je tussen 20 juni en 20 augustus aan te melden! Starten mag ook later. Zolang je je maar vóór 20 augustus aanmeldt, mag je gebruikmaken van het speciale zomertarief.

Ik wil instappen, hoe doe ik mee?

Je eerste stap is het inplannen van een gratis 1-op-1 Impact Sessie.

In deze persoonlijke sessie bespreken we samen jouw wensen en doelen, wat jou op dit moment in de weg staat en welke stappen nodig zijn om je doelen te bereiken.

We leren elkaar goed kennen, zodat we van beide kanten zeker weten dat we een goede match zijn én dat de Double Impact Succes Formule jou precies gaat geven wat je nodig hebt om binnen een paar maanden je doelen te bereiken. Zit dat goed, dan nodigen we je uit om in te stappen in ons programma en besluit jij of je van onze hulp gebruik wil maken.

Deze gratis sessie is dus helemaal vrijblijvend. Wat je daarna ook besluit te doen, met alle waardevolle inzichten die je tijdens de sessie krijgt ben je hoe dan ook beter toegerust als onderneemster dan ooit.

Beperkt aantal plekken in het programma voor exclusieve aandacht
De ruimte om mee te doen aan het programma is beperkt tot maximaal 4 deelneemsters per maand. Zo kunnen we onverdeelde aandacht garanderen aan elke deelneemster, zodat je zo snel mogelijk zo goed mogelijke resultaten bereikt.

Boek direct je Impact Sessie

Snel antwoord op je vragen en twijfels

Zijn jullie tarieven exclusief of inclusief BTW?

Als heuse ‘digital nomads’ zijn wij in Bolivia gevestigd. Dat betekent dat je géén BTW hoeft af te dragen.

Is het programma geschikt voor elke branche / vakgebied?

De Double Impact Succes Formule© is met name ontwikkeld voor vrouwelijke kennisondernemers. Denk aan coaches, adviseurs, consultants, therapeuten, trainers, experts in wat voor branche maar ook, en aan dienstverleners zoals bijvoorbeeld marketingspecialisten. Heb jij een webshop, winkel of verkoop je op een andere manier producten in plaats van diensten? Dan is dit programma minder geschikt voor jou.

Hoe haal ik het meest uit het programma?

Drie maanden lang zijn wij jouw steun en toeverlaat en doen wij er alles aan je te helpen jouw doelen te behalen. Maar je haalt het meest uit de Double Impact Succes Formule© met je eigen enthousiasme en commitment aan het programma.

Kan ik het programma ook sneller doen dan in 3 maanden?

Tijdens de Impact Sessie die je met één van ons hebt voordat je besluit in te stappen in het programma, kun je je wens om het programma sneller te doen, aan ons voorleggen. Afhankelijk van jouw doelen en je huidige situatie geven we je dan een advies over de tijd die volgens ons realistisch is om je doelen te behalen.

Kan ik ook langer dan 3 maanden doen over het programma?

Ja zeker! Hoewel we altijd aanraden het tempo erin te houden, is het niet meer dan menselijk als er door omstandigheden vertraging ontstaat. Zo is het leven nu eenmaal. Hoe dan ook geven we je altijd vanaf de startdatum 6 maanden lang persoonlijke begeleiding via WhatsApp, zodat je er na de 12 weken die het programma idealiter duurt, niet alleen voor staat.

Daarnaast blijf je na deze 6 maanden onbeperkte en volledige toegang houden tot de Academy met al het lesmateriaal, hulpmiddelen en tools. Je kunt dus volledig op je eigen tempo alle lessen volgen en implementeren in je bedrijf.

Hoeveel tijd kost het programma me per week?

Wat je erin stopt haal je er ook uit. Het is een intensief programma met het doel jouw bedrijf in korte tijd naar een hoger niveau en in een stroomversnelling te brengen, maar je succes hangt ook af van hoeveel tijd en energie je erin investeert. Gemiddeld kun je denken aan 4 tot 8 uur per week.

Is het de investering waard?

Ja. Toen wij begonnen te doen wat we jou in dit programma leren, hadden we in een paar maanden tijd de investering meerdere malen terugverdiend en sindsdien zijn we alleen maar gegroeid. Deelneemsters aan het programma ervaren dezelfde resultaten.

Maar zelfs als dat bij jou iets langer tijd nodig heeft, zul je vanaf week één voortdurend merken hoe ongelooflijk jij groeit als onderneemster en wat voor uitwerking de Double Impact Succes Formule© heeft op jouw merkbekendheid, je positionering en het zelfvertrouwen waarmee je voor jouw aanbod staat.

Hoe dan ook verdient je investering zich dubbel en dwars terug, zowel in de vorm van merkbekendheid en omzet als in de vorm van persoonlijke transformaties.

Sta ik er na het programma alleen voor?

Nee, na de 12 weken van het programma geven we je nog eens 3 maanden lang dezelfde individuele begeleiding en live support via WhatsApp, zoals je tijdens het programma van ons gewend bent.

Je staat er dus niet alleen voor terwijl je de Double Impact Succes Formule© steeds verfijnder in je bedrijf doorvoert en ondertussen de vruchten ervan plukt.

Jullie zijn gevestigd in Bolivia, hoe zit dat?

Dat klopt, we zijn allebei netjes geregistreerd als bedrijf in Bolivia. Dit zijn onze NIT nummers bij het Boliviaanse belastingsysteem (wat je kunt zien als BTW nummers zoals in NL): Nadine Rosien – 488569022 en Natalie Rosien – 488571022).

Voor jou maakt onze emigratie naar Bolivia geen verschil. We blijven via WhatsApp bereikbaar op onze Nederlandse telefoonnummers.

Betalingen lopen nog steeds via onze Nederlandse bankrekening.

Het enige verschil is het tijdverschil van 6 uur in de zomer en 5 uur in de winter (het is hier in Bolivia vroeger en in Nederland later). Maar ook daar zul je in de praktijk weinig van merken. In plaats krijgen we steeds van onze klanten commentaren terug zoals:

“Dat jullie ergens anders zitten en het tijdverschil heeft voor mij totaal niet belemmerend gewerkt. Bij hulpvragen werd ik juist snel geholpen.”

“Het was jullie persoonlijke aandacht en continue maatwerkbegeleiding die me hielpen om in korte tijd heel veel belangrijke stappen te zetten.”