Over ons

Wie is Double Your Brand?

Jouw online branding & marketing bureau

Missie: 

Jouw ziel in je website en in Instagram. Jij bent je merk: jouw specifieke meerwaarde is uniek en dit moeten jouw ideale klanten proeven en herkennen. Daarom is het onze missie dat jouw website en de invulling van Instagram jouw merk en je kwaliteiten ademen.

Voor wie?  

Voor coaches, trainers, adviseurs, therapeuten en andere mensgerichte ondernemers die klaar voor de toekomst willen zijn en online willen opvallen bij hun (potentiële) klanten. Maar wel op een persoonlijke manier.

Filosofie?  
Menselijkheid en persoonlijke aandacht voor jouw klanten is altijd de kern van onze branding strategie. Waarom? Elk bedrijf en elke klant is uiteindelijk een mens van vlees en bloed. Wordt een mens geraakt, dan gaat hij over tot actie. Nauwelijks in data uit te leggen, maar zo is het. 

Werkwijze?
We zijn niet tevreden met minder dan bovengemiddeld.

We houden van grondig werken en gaan tot het gaatje om een succes te maken van ons werk voor jou. 

Wij zorgen dat jouw merk online op het netvlies wordt gebrand

Wij staan voor:

Vindbaarheid

Uit de online schaduw van de grote jongens

Identiteit

Jouw merk met beeld op het netvlies gebrand

Opvallen

De hoofden draaien: jij bent net even anders

Over ons | Double Your Brand

Impact

Jouw online uitstraling slaat in als de bliksem

Menselijkheid

Je klanten voelen zich gekend en geïnspireerd

Professionaliteit

Je online merk geeft je klanten alle vertrouwen

Wie zitten achter Double Your Brand?

De naam Double Your Brand staat natuurlijk voor wat we doen: jouw merk dubbelsterk maken! Maar het is ook een knipoog naar onszelf: we lijken namelijk nogal op elkaar 😉. We zijn zussen. En ja, ook een tweeling. Om enige twijfel daarover maar direct de wereld uit te helpen. Daarover later meer, als je een keer komt koffie drinken. Onze namen zijn Nadine en Natalie, ook dat lijkt wel erg op elkaar. Niet zelf voor gekozen, ha ha! 

Over Natalie 

Ik ben Natalie Rosien. Mijn CV begint met opleiding en werk in de reisbranche. Daarna rolde ik het HRM vak in, bij de Consumentenbond. In 2014 rolde ik weer verder: de online marketingwereld in, met de focus op website content en social media beheer. Twee jaar later kwam ik weer terug bij de Consumentenbond als community moderator. En na een paar toffe jaren kon ik me verder ontwikkelen als SEO specialist. Een geweldig leerzame uitdaging met zo’n uitgebreide website als die van de Consumentenbond! 

En nu? Nu zet ik mijn skills in voor de bevlogen eenpitters en kleine bedrijven die geen eigen webdevelopers afdeling, SEO afdeling of marketing afdeling hebben. 

Over ons | Double Your Brand | Natalie
Over ons | Double Your Brand | Nadine

Over Nadine  

Ik ben Nadine Rosien. Duits geboren, Hollands getogen, woonachtig in Scheveningen. 19 jaar lang deed ik sales en projectmanagement ondersteuning voor Siemens Nederland N.V. bij de afdeling Power & Gas. Ik was onderdeel van een gedreven en zeer vakkundig team, dat de schakel vormt tussen de Siemens ‘mothership’ in Duitsland en de bekende energieleveranciers in Nederland. Ik heb er enorm veel geleerd en met veel plezier gewerkt. Maar niets verslaat wat ik nu met Double Your Brand doe: het ondersteunen van vakmannen en vakvrouwen in kleinschalige ondernemingen bij hun online branding en marketing. 

MOGEN WE OOK VOOR JOU KNALLEN?

Liever even persoonlijk contact?

Benieuwd naar een van onze diensten en wil je je vragen aan ons kwijt voordat je een keuze maakt? Stuur even een berichtje of bel, mail, whatsapp ons.

 06 422 492 37 / 06 281 74 345

  info@doubleyourbrand.nl

Double Your Brand