Website optimalisatie

Van bezoeker naar klant

Wat is website optimalisatie? 

Website optimalisatie is de kern van zoekmachine optimalisatie (SEO): je doet er alles aan om je website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken voor bezoekers én zoekmachines.

Bij website optimalisatie draait het om het verbeteren van de content, techniek en inrichting van je website. Is je website goed geoptimaliseerd voor SEO, dan scoor je bij zowel je bezoekers als bij Google.

Wat levert website optimalisatie je op?

Stel dat je zelf naar iets zoekt op Google. Je klikt op een interessant zoekresultaat en de pagina laadt lekker snel. Je ziet meteen de informatie die je wilde, zonder veel te scrollen.

De pagina ziet er professioneel en overzichtelijk uit. Geboeid door wat je leest, raak je nieuwsgierig naar andere onderwerpen. Gelukkig staan die duidelijk zichtbaar op de pagina en in het menu. Je voelt je welkom én goed geholpen.

Voel je hem? Als jouw website er van zoekresultaat tot conversie pagina gelikt uitziet en werkt als een trein, kun je rekenen op meer omzet en een hogere positie in Google.

Geen zakken geld uitgeven aan kostbare advertenties, maar gewoon de kwaliteit van je website verbeteren.

Over een duurzame oplossing gesproken! Dat wil jij toch ook?

Google only loves you when everyone else loves you first
- Wendy Piersall

Google weegt al deze factoren mee voor een betere ranking:

Je menu is overzichtelijk en logisch

Je website is gemakkelijk te navigeren

Je pagina’s zijn overzichtelijk en leesbaar

Je teksten vullen de behoefte van je klant

Je pagina’s bevatten nuttige interne links

Bezoekers stuiten niet op dode pagina’s (404’s)

Je website laadt lekker snel

Je afbeeldingen worden optimaal gebruikt

Je teksten zijn goed geoptimaliseerd voor SEO

Je meta gegevens zijn geoptimaliseerd voor SEO

Je hebt links van andere websites naar de jouwe

Bezoekers blijven en zijn actief op je website

Hoe krijg je jouw website geoptimaliseerd?

Klinkt het allemaal heel ingewikkeld? Wil je goed vindbaar zijn in Google maar focus je zelf liever op je eigen vak? Geen zorg, je staat er niet alleen voor! Met onze SEO Power Boost gaan we samen met jou aan de slag om je website te verbeteren.

Opstartfase
Eerst moeten we weten wat er te verbeteren valt. Daarom nemen we je website grondig onder de loep. Dat doen we met een SEO Scan en een zoekwoorden onderzoek. Wat daaruit komt aan bevindingen, vormt het startpunt voor de optimalisatie van je website.

Vervolgtraject
We geven je concrete verbetervoorstellen om je website zoekmachinevriendelijker te maken. Sommige verbeteringen zijn meteen zichtbaar, maar ook achter de schermen verbeter je de kwaliteit en prestaties van je site. Wij begeleiden je bij het proces en staan steeds stand-by voor je SEO vragen.

Rapportages
We koppelen je website aan twee analysetools: Google Analytics en Google Search Console. Elke maand ontvang je rapportages over het bezoek aan je website en hoe je pagina’s ranken in Google.

Stoelriemen vast!

Ben je klaar om uit de schaduw van je concurrenten te komen?! Pak je kans, we gaan aan de slag!

ZO KOM JIJ HOGER IN GOOGLE!

Gratis snelle SEO check

Benieuwd waar jij en je concurrenten staan in de zoekresultaten van Google?

Met de gratis SEO check kijken we op welke zoekwoorden je gevonden wordt, op welke positie je staat in Google, en hoe je concurrenten het doen.

Vul snel het formulier in, dan gaan wij voor je aan de slag.

Hoger in Google | Gratis SEO Check