SEO teksten

Boei je lezers én Google

Wat zijn SEO teksten? 

SEO tekst schrijven, of SEO copywriting, betekent letterlijk teksten schrijven die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. In aap noot mies: webteksten waar je bezoekers blij van worden. Blij omdat wat ze vinden, aansluit bij de vraag die ze net hadden ingetikt en geeft wat ze nodig hebben.

In goede SEO teksten staan de juiste zoekwoorden op de juiste plek. Niet in overdreven mate, maar precies zó dat je tekst voor je bezoeker gewoon fijn weg leest. Want je tekst moet wel interessant blijven, anders haakt die blije bezoeker zo maar af. Best een strategisch werk dus, SEO tekst schrijven!

Your job is not to write copy. Your job is to know your visitors. - Joanna Wiebe

Wat leveren SEO teksten je op?

Ken je de Online Marketing Funnel? Bezoeken, Boeien, Binden? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) focus je grotendeels op de eerste twee B’s: Bezoeken en Boeien. Het is een beetje een kip-ei verhaal: mensen moeten je site eerst vinden om die te kunnen bezoeken. Raken ze vervolgens geboeid door wat ze lezen, dan blijven ze langer op je website en gaan misschien zelfs tot aankoop over.

Vinden mensen je site waardevol, dan vindt Google dat ook. Dan stijg je in de zoekresultaten. Wat je vindbaarheid vergroot. Wat meer bezoekers oplevert. Die door jouw weldoordachte, aangename SEO teksten ook weer geboeid raken. Wat Google weer fijn vindt. Kip-ei. Of ei-kip. Snap je?

SEO teksten uitbesteden

SEO teksten doen duidelijk veel voor de kwaliteit van je website. Sinds de laatste grote update van Google’s algoritme is strategische, unieke content zelfs nog belangrijker geworden!

Maar wat als je nu zelf niet bepaald een SEO tekstschrijver bent en ook niet van plan bent er eentje te worden? Laat SEO teksten schrijven aan ons over. Wij zorgen dat je knalt op Google!

Na een zoekwoorden onderzoek weten we hoe je klanten zoeken en waarmee je concurrenten scoren.

Met de juiste zoekwoorden in kaart schrijven we knallende SEO teksten voor je nieuwe landingspagina’s, artikelen of blogs.

Wil je bestaande website teksten verbeteren voor SEO? Prima! We herschrijven je teksten tot oersterke SEO content.

Met ons als jouw SEO copywriters krijg je:

Een grondig zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Bestaande teksten SEO optimaliseren

Nieuwe landingspagina’s schrijven

Nieuwe blogs en artikelen schrijven

SEO proof meta titels, meta omschrijvingen en koppen

Optimale vindbaarheid van je pagina's

Tevreden bezoekers, meer conversie, meer omzet

Haal het onderste uit de kan!

Besteed je je SEO teksten aan ons uit, dan ben je ervan verzekerd dat je website pagina’s optimaal aansluiten aan de zoekintentie van je klanten en goed ingericht zijn voor zoekmachines. Jij bepaalt hoe je ons inzet: voor het optimaliseren van bestaande content, het schrijven van nieuwe teksten voor nieuwe landingspagina’s of als helpende hand bij blog artikelen. Wil je alleen een zoekwoorden onderzoek uit laten voeren? Ook dat is mogelijk!

Laat je je website door ons bouwen? Ons SEO Compleet Website pakket is inclusief een zoekwoordenonderzoek voor jouw nieuwe website teksten. Zo geef je je spiksplinternieuwe website een vliegende start in de zoekmachines!

TOE AAN GOEDE SEO TEKSTEN?

Wij zorgen voor SEO teksten met de juiste zoekwoorden op de juiste plek.

Je krijgt je teksten inclusief een voorstel voor een meta titel en meta omschrijving, zodat je websitepagina’s nog beter vindbaar worden.

Je investering is 135,- exclusief BTW per pagina voor teksten die het verschil maken (max. 400 woorden). Interesse? Laat het ons weten.

Met het versturen ga je akkoord met ons Privacybeleid.

ZO KOM JE HOGER IN GOOGLE!