INSTAGRAM COACHING

Laat Instagram écht voor je werken in plaats van er tijd aan te verspillen.
Dat heb ik nodig!

IK HAD NAUWELIJKS RESULTAAT OP INSTAGRAM

Ana vertelt: “We hadden het gevoel dat de moeite die we in Instagram stopten niet werd beloond. Eigenlijk deden we maar wat en gingen niet echt vooruit. Dat was frustrerend, want we zagen wel in dat Instagram het juiste platform was voor ons.”

Hoe irritant is het als je vele uren tijd aan Instagram besteedt, maar je ziet niks gebeuren! Misschien bekruipt je de gedachte dat je maar beter moet stoppen en je kostbare tijd op een andere manier moet stoppen in het boosten van je bedrijf.

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

een resultaat met Instagram

Je ziet het succes van anderen op Instagram, maar voor jou lijkt dat niet weggelegd zijn. Gefrustreerd vraag je je af: ‘Wat doen zij dat ik niet doe?’

een resultaat met Instagram

Je hebt al zo veel tips over succes op Instagram gelezen en trainingen gevolgd, maar het toepassen blijft lastig.

een resultaat met Instagram

Het kost je veel moeite te bedenken op wat voor content je volgers eigenlijk zitten te wachten. Je hebt niet echt een plan, eerder het gevoel met hagel te schieten. Diep van binnen weet je dat dit zonde van je tijd is.

een resultaat met Instagram

Je wil niet opgeven. Maar je wil het liefst samen met iemand die er meer van weet, een echt goede, passende Instagram strategie opzetten zodat je meer resultaat bereikt zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn.

Hoe vaak heb je ‘ja’ geknikt?

Het is hoog tijd voor verandering. Instagram is een ontzettend krachtig marketing instrument.
Leer Instagram goed te gebruiken en je hebt een lead magneet in plaats van een tijdverspiller in handen. We’ve got your back, wij helpen je erbij!

Instagram Coaching

Dit wil jij toch ook?

Meer merkbekendheid

Meer inzicht in je klanten

Meer aandacht voor je bedrijf

Persoonlijke band met je klanten

Trouwe volgers en fans

Lange termijn succes

Meer omzet

SUCCESVOL OP INSTAGRAM MET 1 OP 1 COACHING

Om echt succesvol te worden op Instagram, heb je een plan nodig. Een Instagrammarketing strategie. In een complete, effectieve Instagram strategie zijn al deze elementen verwerkt:
branding, content, bereik en groei. 

 Heb je over al deze elementen de juiste keuzes gemaakt, dan staat jouw Instagram marketing als een huis. Je hoeft dan niet meer elke dag je hersenen te pijnigen wat je nu weer op Instagram moet zetten en je ondertussen af te vragen of het wel werkt. Je zal merken dat je harder groeit in merkbekendheid en nieuwe volgers. Als je je strategie goed toepast, zijn die nieuwe volgers ook jouw potentiële nieuwe klanten!

Tijdens 1 op 1 Instagram Coaching sessies leer je begrijpen hoe Instagram precies ‘tikt’. We helpen je stap voor stap de strategie te ontwikkelen die past bij jou, je bedrijf en de klanten die je wilt aantrekken. En we leren je natuurlijk die toe te passen in de praktijk, zodat je straks moeiteloos verder kunt.

WAAR WIL JIJ EEN STER IN WORDEN?

Dit kun je bereiken met Instagram Coaching:

Je business effectief op Instagram promoten

De juiste stijl, sfeer en beelden bepalen

Een onweerstaanbare Insta feed creëren

Meer interactie uitlokken

Een kickass profiel en bio

Als content machine pakkende teksten schrijven

Slim en tijdbesparend posten

Instagram stories maken en slim gebruiken

Videomarketing op Instagram zoals met Reels

Een groter publiek bereiken met slimme hashtags

Je account laten groeien met de juiste volgers

Van volgers leads en klanten maken

En nog veel meer!

Waar wil jij beter in worden zodat je moeiteloos Instagram kunt inzetten en er meer leads en omzet uit haalt?

INSTAGRAM COACHING NAAR BEHOEFTE

Instagram Coaching is maatwerk. Wij zijn flexibel: wil je een complete strategie met ons opzetten, of klein beginnen met één of een paar losse sessies?

INSTAGRAM COACHING TOTAALPAKKET

JE HELE INSTAGRAM SUCCESFORMULE VOOR HET BESTE RESULTAAT MET INSTAGRAM

Dit is jouw ideale oplossing als je eigenlijk nog nooit echt een plan gemaakt hebt voor je branding, content, bereik en groei op Instagram.

Pak die hele koe bij de horens in plaats van alleen z’n staart. Alleen dan haal je alles uit Insta voor je business.

Bij het complete Instagram coaching pakket werken we samen met jou je complete Instagram strategie uit, toegespitst op jouw business en ideale klant.

Je leert echt alles wat je moet weten om Instagram succesvol te gebruiken als marketing instrument en wij begeleiden je stap voor stap.

Klaar voor het echte werk met Instagram?

Bestel snel het complete Instagram Coaching pakket voor 1.197 (excl. BTW).

FLEXIBEL MET LOSSE COACHING SESSIES

FOCUS OP JOUW BEHOEFTE
ALLEEN WAARAAN JIJ WIL WERKEN

Is er iets specifieks dat je wil leren? Prima. Wat je uitdaging, obstakel of wens ook is, laat het ons weten. It’s your time!

Weet je gewoon niet zo goed waaraan het ligt dat je geen succes hebt op Instagram? Wij leggen de vinger op de zere plek en samen zorgen we voor verbetering.

Losse sessies kun je bij ons al boeken vanaf 97 (excl. BTW).

Hoeveel sessies heb je nodig? Daar komen we samen uit, op basis van jouw behoefte en budget.

Boek gratis en vrijblijvend een strategiegesprek, dan bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je wil leren. Je krijgt dan ook een prijsindicatie zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

IK BEN ZO BLIJ DAT IK HET GEDAAN HEB

Ana zegt: “Ik heb mijn volledige Instagram strategie aangepakt met het Instagram Coaching Totaalpakket. Leren begrijpen hoe Instagram functioneert en hoe je je strategie vorm kan geven om je doel te bereiken, was precies wat we nodig hadden.

Inmiddels is de frustratie omgeslagen naar enthousiasme en vertrouwen!

De 1 op 1 Instagram coaching van Double your Brand is echt een aanrader en is de investering meer dan waard!”

 

Instagram Coaching review

VOOR WIE IS 1 OP 1 INSTAGRAM COACHING GESCHIKT?

  • Jij hebt dé oplossing voor jouw klanten en je wilt hen graag helpen;
  • Jouw klanten zitten op Instagram maar ze hebben je nog niet ontdekt;
  • Je wil eens en voor altijd een effectieve aanpak die wél werkt;
  • Je wil er niet alleen voor staan maar samen met een expert jouw succesformule bepalen;
  • Je vindt die persoonlijke begeleiding een fijne stok achter de deur om echt meters te maken.

Zie je de waarde van een goede Instagram marketing strategie in, én wil je met persoonlijke ondersteuning snel meters maken zonder zelf het wiel uit te vinden? Wacht dan niet langer!

MAAK VAN INSTAGRAM EEN LEAD MAGNEET

Geen uren tijd meer verspillen, geen hersens meer kraken, maar doelgericht en moeiteloos met Instagram nieuwe klanten vinden?

Boek het complete Instagram Coaching pakket voor 1.197 (excl. BTW).

DIT ZEGGEN ZE OVER ONS

PATTERN DESIGNERS
Jacco zegt:

Tijdens het hele proces van de Instagram Succesformule namen Nadine en Natalie ruim te tijd om ons de principes van Instagram te leren en ons te helpen in te zien hoe we onze energie op een doeltreffend manier konden gebruiken om onze eigen identiteit en USP’s zichtbaar te maken voor ons doelgroep. Dat hield in dat zij zich ook gingen verdiepen in óns werk om het juiste advies te kunnen geven. Echt maatwerk dus.

Ze zetten als het ware een spiegel voor je en helpen je, je eigen pluspunten te herkennen en naar voren te brengen maar ook de aspecten waar je aan moet werken. Ze denken mee en nemen royaal de tijd voor je. Dat maakt de investering meer dan waard!

LOOPBAAN COACH
Pauline zegt:

De Instagram Succesformule was niet zomaar algemene informatie, maar was echt maatwerk, toegespitst op mijn bedrijf.

Daardoor zet ik hashtags nu strategischer in en heb allerlei handvatten gekregen om mijn Instagram feed nog aantrekkelijker te maken voor mijn publiek.

Eerst twijfelde ik wat ik met zakelijk Instagram zou kunnen bereiken. Maar die twijfel is nu weg!

Double Your Brand
CHOCOLATERIE
Nina zegt:

Eerst twijfelde ik of het ’t geld waard zou zijn, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan! Ik heb er veel van opgestoken en het traject heeft me gegeven wat ik nodig had om doelgericht met Instagram aan de slag te gaan.

Het fijnst vond ik dat de Instagram Succesformule echt op maat was. Ik kijk regelmatig naar mijn strategie en heb er veel houvast aan. Ik merk dat ik nu bij mensen in beeld kom die ik anders nooit had bereikt. Na twee weken had ik al een nieuwe betalende klant!

Zou ik jullie aanraden bij anderen? Ja, absoluut!

Double Your Brand
VRAGEN EN TWIJFELS

WAT HOUDT JE NOG TEGEN?

Ik vind het een hele stap om zo’n investering te doen

Het is ook een hele stap. En wanneer je weinig op je rekening hebt staan, is je eerste neiging om vast te houden wat je vast kan houden. Maar… dan verandert er ook niets. Wat zou het je op lange termijn kosten als je het je niet lukt bij je klanten in beeld te komen?

Wat is het je waard om nu eens en voor altijd korte metten te maken met dat eeuwige uitproberen zonder resultaat? Weet dat deze investering een hele verandering gaat brengen in jouw inspanningen op Instagram en dat je er nog jaren profijt van zal hebben.

Klein beginnen kan bij ons prima, we kunnen je al helpen vanaf 1 sessie en vanaf 97 exclusief BTW. Dat valt best mee, toch? Boek vrijblijvend en gratis een strategiegesprek.

Ik ben bang dat Instagram me niks gaat opleveren.

Natuurlijk wil je je resultaat voor je geld, dat is logisch. Deze stap is hoe dan ook een stap dichterbij méér resultaat voor je bedrijf.

Weet dat als je hiermee niet aan de slag gaat, je potentiële klanten op Instagram zich nooit van jouw bestaan bewust zullen zijn, maar wel je concurrenten volgen. Zolang je jezelf niet doelgericht op Instagram aan hen bekendmaakt, blijf je hen mislopen zoals nu het geval is.

Ga je wel de Instagram Coaching aan, dan geef je jezelf iets dat je nog nooit hebt gehad: een nieuwe grote vijver aan potentiële klanten.

Natuurlijk is niet álles te voorzien. Dat geldt voor het hele ondernemerschap: je weet nooit van te voren het exacte resultaat van je energie en inspanningen. Eerlijk is eerlijk, als je echt zekerheid wilt, kun je beter in loondienst gaan (maar ook daar is zekerheid relatief…).

Maar het is een gegeven dat wat je aan inspanningen in Instagram stopt, er óók uit komt. Effect gaat het sowieso hebben. En veel is nog te meten ook, waardoor je kan bijsturen waar dat nodig is.

Is het feit dat je niet álles kunt voorzien, echt een reden om die nieuwe grote vijver met kansen te laten varen?

Kost Instagram niet veel tijd?

Tijd is kostbaar, voor elke ondernemer. Daarom hebben we een methodiek ontwikkeld om zo efficiënt en tijdbesparend mogelijk content te creëren en te posten. Ons scheelt dat een hoop tijd en dat gunnen we jou ook. Dus geen zorg, we laten je zien hoe wij dat doen!

Ik ben niet creatief.

Dat hoeft ook niet. Er zijn fantastische creatieve tools die jou het leven makkelijk maken. Bovendien krijg je tijdens het coaching traject al de perfecte basis voor je content mee, waar je voortdurend op terug kan vallen. Dat scheelt je een hoop denkwerk ná het traject.

Ik voel me er ongemakkelijk bij om zo zichtbaar te zijn.

Instagram leent zich er perfect voor om je volgers ook een kijkje achter de schermen te gunnen, of jou iets beter te leren kennen. Dat geeft vertrouwen. De mate waarin je dat doet, heb je helemaal zelf in de hand, het is jouw account. En het blijft een zakelijk account, géén privé account. De verwachting van je volgers is dan ook  professionele en waardevolle content waar ze wat aan hebben.

IK BEN OM!

Top! Je geeft je bedrijf hiermee een nieuwe kans op bekendheid, leads en omzet.

Bestel het complete Instagram Coaching pakket nu!