HOGER IN GOOGLE

Meer website bezoek, meer klanten
Zo doen we dat
Zorg dat je publiek je vindt

KOM HOGER IN GOOGLE

Wat als mensen op Google zoeken naar de oplossing die jij ze kan geven? Vinden ze jouw website snel tussen de zoekresultaten? Of ben je daar niet zo zeker van?

Je hebt veel tijd en geld aan je website besteed en je bent er terecht apetrots op. Alleen had je inmiddels wel het nodige bezoek op je website verwacht. En daarmee betalende klanten. Maar dat blijft uit.

Wat is er aan de hand? De kans is groot dat je wel hebt geïnvesteerd in een website, maar niet aan de vindbaarheid ervan. Met als gevolg dat je investering onzichtbaar achter een rookgordijn staat en niks voor je doet. Auw, dat doet zeer.

DE KRACHT VAN SEO

Hoger in Google SEO kracht

VINDBAAR

Hoger in Google SEO kracht

MEER CLICKS

Hoger in Google SEO kracht

MEER KLANTEN

Laat je website voor je werken

DE KRACHT VAN SEO

Tijd voor verandering.

Hoe gaaf zou het zijn als er een keer komt in de onzichtbaarheid op Google! Als je een stabiele positie op Google weet te bemachtigen en ook in staat bent die te behouden. Als je eindelijk dat website bezoek ziet groeien.

Kan dat echt? Ja zeker.

Ook jij kan ervoor zorgen dat jouw ideale publiek je website tegenkomt tussen de zoekresultaten op Google. Dat ze getriggerd zijn om door te klikken naar je website. Om er vervolgens opgelucht achter te komen dat ze op precies de juiste plek zijn beland.

Dit doe je door je website voor zoekmachines te optimaliseren.

Dit trucje heet SEO: Search Engine Optimization. Oftewel alle acties die je kan ondernemen om je website beter vindbaar te maken op Google.

MET SEO HOGER IN GOOGLE

 

Ren je het liefst hard weg als je het woord SEO hoort?

Is SEO één groot zwart gat voor je? Te technisch en ongrijpbaar?

Vraag je je af of je überhaupt kans maakt tussen al die grote bedrijven op Google?

Geen zorg, je bent de eerste niet bij wie dit de eerste gedachten zijn die door je hoofd schieten.

Maar je bent er vast niet tevreden mee dat niemand jou weet je te vinden. En dat terwijl je zoveel te bieden hebt!

Dat moet anders. Maar je hebt geen idee wat er allemaal bij komt kijken, en je hebt er gewoonweg niet de tijd voor – of zin in – om je SEO te verdiepen. Herkenbaar?

Hoe heerlijk zou het zijn als iemand je erbij kon helpen. Iemand die jou in aap-noot-mies kan uitleggen hoe het werkt, en die jou vertelt aan welke knoppen je het beste kan draaien om je pagina’s hoger in Google te laten komen. Iemand die je adviseert en begeleidt. Zonder dat je direct aan een lang duur traject vast zit.

Laat dit nou precies zijn wat wij voor je kunnen betekenen!

ZO KOM JE HOGER IN GOOGLE

Ga je aan de slag met SEO, dan ga je aan de slag met alle drie de pijlers van SEO: content, prestatie en autoriteit. Immers: aan hoe meer knoppen je draait, hoe meer resultaat je kan verwachten. Wat je erin stopt, komt er ook uit.

CONTENT

Met de juiste zoekwoorden kan je je content laten aansluiten bij het zoekgedrag van je doelgroep en belanden ze precies waar ze willen zijn.

PRESTATIE

Als je website logisch in elkaar zit en optimaal functioneert, geef je je bezoekers een prettige gebruikerservaring en kom je professioneel over.

AUTORITEIT

Hoe meer relevante websites naar jouw website verwijzen, hoe waardevoller jouw website wordt in de ogen van Google, en hoe meer autoriteit deze krijgt.

Nooit meer onzichtbaar in Google

ONZE OPLOSSING: DE SEO POWER BOOST

De SEO Power Boost is een kortdurend SEO traject: we combineren een grondige, handmatige websiteanalyse en zoekwoordenonderzoek met een 1 op 1 SEO training voor jou, speciaal gericht op jouw bedrijf en website.

Tijdens drie online trainingsessies (live via Zoom) komen alle drie pijlers van SEO –  content, prestatie en autoriteit – en nog veel meer aan bod.

Je krijgt ook een werkblad met opdrachten. Zo blijft wat je leert geen theorie, maar begin je tijdens de SEO Power Boost al met het beter vindbaar maken van je website.

Met de SEO Power Boost gun je jezelf een grote stap naar betere vindbaarheid van je bedrijf.

sessie 1 – videobellen 1 uur

CONTENT

R

Zo werkt het Google algoritme

R

Toelichting zoekwoordenonderzoek

R

Nulmeting: zo hoog sta je nu in Google

R

Verbeteradviezen voor jouw content

R

BONUS: Werkblad om direct het laaghangend fruit te  pakken en je belangrijkste pagina’s te verbeteren

sessie 2 – videobellen 1,5 uur

PRESTATIE & AUTORITEIT

R

Zo presteert je website: analyse en verbeterkansen

R

Live je eigen website door SEO ogen bekijken

R

Verbeteradviezen voor de inrichting en structuur

R

Zo laat je je website groeien in autoriteit

sessie 3 – videobellen 1 uur

VERDERE STAPPEN NAAR BETERE VINDBAARHEID

R

BONUS: Local SEO toepassen

R

BONUS: Alle actiepunten op een roadmap

R

Samen bepalen we jouw SEO prioriteiten

R

Stel je SEO vragen die nog overblijven

R

Maak een vliegende start op Google!

Aan het eind van het traject heb jij de belangrijkste pagina’s van je website al geoptimaliseerd! En al onze adviezen voor de rest van je website krijg je mooi overzichtelijk op een rij. Nu weet je hoe je je website verder kan optimaliseren voor betere vindbaarheid in Google. SEO is geen black box meer voor je, op naar nog meer website bezoek via Google!

KLAAR OM GOOGLE PROOF TE ZIJN?

Je staat op het punt jezelf (en je concurrenten) te overtreffen!

Investeer 647,- excl. BTW in de SEO Power Boost en laat je klanten je vinden.

PAST DE SEO POWER BOOST BIJ JOU?

De SEO Power Boost past helemaal bij jou als je jezelf hierin herkent:

9

Je neemt je bedrijf serieus en gunt je website het succes waarvoor die gemaakt is

9

Je vindt het belangrijk dat diegenen die jouw hulp nodig hebben, jou ook vinden

9

Je bent vastbesloten te investeren in je toekomstbestendigheid als ondernemer

9

Je beseft welke doelen je kunt verwezenlijken met betere online vindbaarheid

9

Je beschouwt jezelf als een non-technie op SEO gebied, maar je wilt niet dat dit je tegenhoudt

9

Je bent blij met hulp van een expert die jou de inzichten geeft die je nodig hebt voor groei

FAQ

VRAGEN OVER ONZE SEO DIENSTEN

Past Google niet steeds het algoritme aan?

De basisregels van het Google algoritme veranderen niet, dus de optimalisatie die je bereikt met de SEO Power Boost is altijd zinvol. Daarmee heb je een grote eerste slag geslagen en kun je voorlopig vooruit.

Heeft zoekmachine optimalisatie direct resultaat?

Met zoekmachine optimalisatie verhoog je gestaag je organische (onbetaalde) positie in Google. Het duurt altijd wel twee tot drie maanden voordat je effect ziet. En hoe meer inspanning je erin stopt, hoe meer effect je ziet.

Het is net als een gezonde leefstijl: Eén rondje sprinten is ook niet genoeg voor een fit lijf, gezond leven wel.

Wil je morgen al zichtbaar zijn, dan kun je beter gaan adverteren, maar weet dat dit je veel geld kost en dat je weer compleet van de Google radar verdwijnt wanneer je advertentiecampagne eindigt.

Kun je het effect van SEO optimalisatie meten?

Ja zeker. Dat vinden wij ook belangrijk, omdat metingen helpen te bepalen met welke verbeteringen jouw website het meeste gebaat is. Als je wilt, koppelen we je website aan (gratis) analysetools die je de nodige inzichten geven.

Ik ben bang dat SEO me niks gaat opleveren.

Niets is gegarandeerd zeker, vooral niet in het ondernemersbestaan. Eén ding is wel zeker: als je niks doet, zal je website je ook niet meer gaan opleveren dan nu het geval is. En je potentiële klanten klikken over een paar maanden nog steeds, zonder zich van jouw bestaan bewust te zijn, door naar je concurrent.

Zeg je wel ja tegen de SEO Power Boost, dan investeer je in een extra impuls voor je bedrijf. Vanaf dat moment ben je begonnen te werken aan iets dat je nog nooit hebt gehad: beter vindbaar zijn in Google, meer kansen op omzet.

Ik twijfel of nu het juiste moment voor me is.

Ben je druk met alle ballen in de lucht te houden om dat wat nu staat, gaande te houden? We begrijpen je gevoel. Maar het perfecte moment om iets nieuws te beginnen is er nooit.

Ondertussen zoeken jouw klanten steeds meer online naar oplossingen voor hun problemen. Is het niet juist verspilling als je blijft wachten op het juist moment (dat toch niet bestaat)? Een wijze man zei ooit: Wie op de wolken let, zal nooit oogsten.

IK BEN OVERTUIGD!

Top! Je hebt besloten dat je website méér moet zijn dan alleen een digitaal visitekaartje.

Met deze eenmalige investering van 647 excl. BTW zet je de eerste onmisbare stap naar vindbaarheid op Google.

Na je bestelling nemen we snel contact met je op.

DIT ZEGGEN ZE OVER ONS

GRAFISCH ONTWERPER
Irene zegt:

Het SEO Power Boost traject was echte maatwerk, helemaal toegespitst op mijn website.

Bij veel puntjes die Natalie me uitlegde over SEO, had ik nog nooit stilgestaan. Die inzichten gaven me de ‘schop onder de kont’ die ik nodig had.

Ik vond het ook erg fijn dat Natalie de verbeterpunten voor mijn website heel concreet maakte en me na elke sessie een overzichtelijk werkblad met opdrachten gaf. Ik weet nu precies waar ik mee aan de slag kan en de drempel is een stuk lager.

Ik ben erg blij dat ik de SEO Power Boost heb gedaan en heb hem ook al aangeraden aan andere ondernemers. Doen!

CREATRIX TRANSFORMOLOGIST
Sylvia zegt:

Ik liep al heel lang met het plan om mijn website om te gooien. De SEO Power Boost heeft me geholpen om dat meteen SEO proof aan te pakken.

Double Your Brand heeft me geholpen om unieke content voor mijn website te maken, met de juiste unieke zoekwoorden voor elke pagina.

Ik vond de persoonlijke noot en de betrokkenheid van Natalie en Nadine bijzonder fijn, en ik zou ze van harte aanraden aan iedereen die zijn of haar website of blogs beter vindbaar wil maken.

Double Your Brand
HORMOON SPECIALIST
Malou zegt:

Ik heb zelf erg weinig ervaring met SEO en branding, maar jullie hebben me snel en goed geïnformeerd over waarmee ik het beste gebaat zou zijn.

Wat ik erg prettig vond aan de samenwerking met jullie, was het persoonlijke contact. Jullie stelden vragen waarin je echt laat blijken dat je wilt weten wat voor soort bedrijf ik wil opstarten en wat de doelgroep is.

Sfeerproeven om te ontdekken welke cliënt je voor je hebt. Dat vond ik fijn. Na oplevering van het zoekwoordenonderzoek kreeg ik nog een fijne heldere uitleg.

Double Your Brand